Workshop: Vind jouw ideale baan dankzij LinkedIn

Rond jij binnenkort jouw studie af en ben je benieuwd hoe je LinkedIn kunt inzetten om jouw ideale baan te vinden? Volg dan gratis onze workshop 'Vind jouw ideale baan dankzij LinkedIn'.

Isah wil studenten die binnenkort afstuderen aan een ICT, bedrijfskundige of logistieke opleiding graag verder op weg helpen. Daarom hebben we Marlene Dekkers - marketeer, spreker en docent op het gebied van contentmarketing, social media en personal branding - gevraagd om een workshop te verzorgen.

Marlene heeft veel marketingervaring bij technische B2B bedrijven in o.a. de bouw, maakindustrie en techniek, waardoor zij zich goed kan verplaatsen in datgene waar jullie potentiële werkgevers naar op zoek zijn. Maar veel belangrijker nog is om met jouw profiel de juiste mensen aan te trekken en op te vallen bij jouw potentiële droomwerkgever. Met behulp van praktische tips zal Marlene jullie op weg helpen om er voor te zorgen dat jullie je met een killer LinkedIn profiel onderscheiden van de rest!

Marlene-Dekkers-Marketing-Accent

Na afloop van de workshop is er een fotograaf aanwezig die van alle deelnemers een professionele profielfoto maakt, welke je kunt gebruiken op jouw LinkedIn en CV.

Uiteraard sturen we je niet naar huis zonder dat je een lekkere maaltijd op hebt. Bovendien is er tijdens de borrel de gelegenheid om diverse (junior) collega's van Isah te spreken.

 

Programma workshop: woensdag 26 juni

  • 15:00 - 15:30 uur   Inloop
  • 15:30 - 16:00 uur   Kennismaking Isah
  • 16:00 - 17:00 uur   Workshop LinkedIn
  • 17:00 - 19:00 uur   Borrel & hapjes
    incl. maken profielfoto

Locatie: Isah, Droogdokkeneiland 11 Tilburg

Meld je aan voor onze gratis workshop en zorg dat jij snel nadat je jouw diploma op zak hebt een gave baan gevonden hebt! Wees er wel snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

#MaakhetmetIsah

 linkedin-2071294_1920