De voorraad van Rotodyne Asselbergs is altijd actueel!

  afbleeding-avatar
  Laurens Kuipers | 08-11-2016 | 1 min

  Hebt u aandacht voor de ontwikkelingen op het gebied van IT? Denkt u na over hoe uw bedrijf inspeelt op de ontwikkelingen in de Smart Industry? Rotodyne Asselbergs in Venray laat zien dat het ontwikkelen van een visie op IT-gebied binnen een onderneming loont. Door te blijven investeren in automatisering krijgt men de sleutel in handen om als bedrijf succesvol te zijn en ook te blijven.

  Rotodyne Asselbergs is een onderneming waar ruim 150 jaar kennis en ervaring aanwezig is met betrekking tot het ontwerpen en produceren van industriële ventilatoren. Het bedrijf streeft ernaar een leidend producent te zijn en heeft mede daarom innovatie in engineering, productie en automatisering hoog in het vaandel staan.

  Door een verregaande automatisering in het fabricageproces is Rotodyne Asselbergs in staat om zeer concurrerend te produceren en is daardoor zeer succesvol gebleken. Een van de laatste ontwikkelingen is de ingebruikname van Mobile Logistics, de mobiele Isah-oplossing waarmee men op de werkvloer en in het magazijn alle relevante logistieke transacties door middel van intelligente handscanners kan registreren. Denk hierbij aan voorraadtellingen, uitgiftes vanuit het magazijn en ontvangsten van inkooporders.

  In samenwerking met Isah is de implementatie van Mobile Logistics inmiddels afgerond en zijn de positieve effecten direct merkbaar: de voorraad is altijd actueel, de inspanningen voor voorraadtellingen zijn minimaal en per verkooporder en/of productieorder is er continu inzicht in de voorziene en verbruikte materialen, zodat men waar nodig kan bijsturen.

  De volgende stap is het nóg verder optimaliseren van het gebruik van de mobiele handscanners; een onderdeel van het continue verbeterproces wat Rotodyne Asselbergs zo succesvol heeft gemaakt.

   

  New Call-to-action

  afbleeding-avatar
  Laurens Kuipers
  Met zijn jarenlange ervaring in de maakindustrie is Laurens een bewezen partner die zijn rol als Business Consultant zowel vanuit een theoretische als praktische invalshoek benadert. Met zijn kennis ondersteunt hij bedrijven om zowel de operationele als strategische doelstellingen met behulp van Isah oplossingen te realiseren. De gezamenlijke tevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel!
  Ontvang de laatste ISAH updates