Jouw rol

Als Trainee Isah ERP Consultant maak je deel uit van een groep trainees die in een programma de benodigde kennis en vaardigheden bijgebracht worden om als ERP Consultant bij onze klanten aan de slag te kunnen.

Uiteraard leren we je kennismaken met onze softwareproducten maar daarnaast is er ook aandacht voor de onderliggende logistieke concepten die van toepassing zijn bij onze klantengroepen.

Om onze organisatie te leren kennen, maken afdelingsstages onderdeel uit van het programma. Onze klanten leer je kennen door meeloopstages met onze ervaren consultants.

Het nieuwe traineeprogramma start in augustus / september 2022 en in dit programma zijn projecten opgenomen die uiteraard een educatieve component hebben maar daarnaast ook een bruikbare opbrengst voor Isah tot doel hebben. Een dergelijk project kan variëren van een onderzoeksopdracht tot het ontwikkelen van trainingsmaterialen middels e-Learning.

Wat breng jij mee?

 • Isah is op zoek naar versterking met nieuwe collega’s die de Isah-kernwaarden Samen, Oprecht en Verbeteren invulling geven
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, ICT & Business of Bedrijfseconomie
 • Je beschikt over een goed analytisch denkvermogen en bent creatief in het vinden van oplossingen
 • Je bent klantgericht en dienstverlenend
 • Je bent mondeling en schriftelijk communicatief zeer sterk, zowel in de Nederlandse als Engelse taal
 • Je wilt graag een goede ERP Consultant worden

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Samenwerking met de meest innovatieve (internationale) maakbedrijven
 • Je komt over de vloer bij de top van de Nederlandse maakindustrie
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega’s
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-wim-bogaard
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-sjoerd-ten-brinke

Sjoerd ten Brinke

Functioneel ERP Consultant

"In deze baan is geen enkele dag hetzelfde. Dat maakt het werk leuk! Isah kijkt goed naar wat je kunt. Je krijgt de kans om je te bewijzen op steeds moeilijkere projecten, zonder dat je daarbij in het diepe wordt gegooid."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-stefan-bok

Stefan Bok

Functioneel ERP Consultant

"Isah is een warm familiebedrijf, waar men op een heel informele manier met elkaar omgaat. Er worden veel leuke dingen georganiseerd voor het personeel. Bovendien heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid in mijn werk."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-marco-verberck

Marco Verberck

Functioneel ERP Consultant

"Door de juiste vragen te stellen, help ik klanten om de juiste keuzes te maken. Door de variatie in mijn werk leer ik elke dag een beetje bij. Ook krijg ik bij Isah de kans om mijn Master in Business Engineering te halen."

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Trainee ERP Consultant bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren