Jouw rol

De rol van Technisch ICT Engineer binnen Isah kent verschillende facetten. Enerzijds heb je een adviserende rol en anderzijds voer je werkzaamheden uit ten aanzien van installaties, updates en systeemoptimalisatie.

Jouw adviserende rol bestaat eruit dat je vanuit het infra-perspectief de gesprekspartner bent voor de applicatie- en systeembeheerders bij onze klanten in de maakindustrie. Het gaat hierbij zowel om klanten die nog moeten starten met de implementatie van Isah als bestaande klanten. Samen met leverancier(s) van bijvoorbeeld infracomponenten adviseer je onze klanten bij de keuzes voor (nieuwe) infrastructuur en de installatie van de Isah ERP software hierop.

Voor nieuwe klanten verzorg je de benodigde initiële installaties. Tweemaal per jaar brengt Isah een nieuwe release uit van haar software. De uitrol van deze updates naar onze bestaande klanten is ook een onderdeel van jouw rol.

Onze ERP software is een bedrijfskritische applicatie. Bij performance- en/of stabiliteitsproblemen ga je met o.a. jouw kennis van installatie, configuratie en monitoring (samen met anderen) op zoek naar de oorzaak, zodat verbeteracties snel en goed kunnen worden doorgevoerd.

Afhankelijk van de werkzaamheden voer je deze zelfstandig uit of ben je onderdeel van een multidisciplinair team. Zo’n team bestaat uit consultants die de klantbegeleiding verzorgen en consultants die eventuele maatwerkaanpassingen realiseren. De werkzaamheden zijn vaak niet gebonden aan de klantlocatie en kunnen dus ook vanuit huis of vanuit het kantoor van Isah in Tilburg uitgevoerd worden. Vanwege de aard van sommige werkzaamheden en de eisen van onze klanten vragen wij flexibiliteit ten aanzien van werktijden.

Vanuit jouw rol onderhoud je intensief contact met de Business Consultants, Projectmanagers en andere Consultants van Isah. Daarnaast zijn alle consultants elke maand één dag ‘in huis’ ten behoeve van kennisdeling. Op deze functiedag is er tijd en ruimte om met elkaar te sparren over bijvoorbeeld klantcases, de Isah implementatiemethodiek en best practices. Ook
word je dan bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen.

Als Technisch Infra Consultant binnen Isah werk je in een zeer dynamische omgeving. Isah introduceert met regelmaat nieuwe vooruitstrevende softwareproducten. De wereld van systemen is natuurlijk ook volop in beweging en binnen de maakindustrie verandert er op technisch gebied zeer veel (denk aan Smart Industry). Hiervoor investeert Isah continue in jouw ontwikkeling door middel van kennis- en vaardigheidstrainingen.

Wat breng jij mee?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-studie
 • Je hebt relevante werkervaring als technisch specialist met betrekking tot infrastructuren en software-installaties of wilt je op dit vlak verder ontwikkelen
 • Ervaring met ERP en/of complexe interfaces tussen applicaties is een pré
 • Kennis van T-SQL
 • Hiernaast beschik je over kennis van MS-SQL Server, Windows Server, Terminal Server, Firewalls, virtualisatie en netwerk configuraties
 • Je bent communicatief vaardig (in woord en geschrift)
 • Je bent flexibel ten aanzien van werktijden
 • Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden in praktijk kunt brengen. Samen, Oprecht, Verbeteren.

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak
 • De mogelijkheid om structureel één of meer dagen per week thuis te werken
 • Ruime ontwikkel en opleidingsmogelijkheden
 • Samenwerking met de meest innovatieve (internationale) maakbedrijven
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega’s
 • Een informele werksfeer waar plezier maken een vast onderdeel is, zoals bij onze vrijdagmiddagborrel
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-richard-de-matter
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-robert-van-oord

Robèrt van Oort

Technisch Consultant

"Isah is een familiebedrijf waar de manier van omgaan met elkaar heel informeel is. Er is aandacht voor ieder mens en de dingen die hij of zij belangrijk vindt. Er zit bovendien veel variatie in het werk en Isah heeft uitdagende projecten op gebied van webservices of IoT."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-sjoerd-ten-brinke

Sjoerd ten Brinke

Functioneel ERP Consultant

"Als Consultant bij Isah is geen enkele dag hetzelfde. Dat maakt het werk leuk! Isah kijkt goed naar wat je kunt. Je krijgt de kans om je te bewijzen op steeds moeilijkere projecten, zonder dat je daarbij in het diepe wordt gegooid."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-bart-de-haas

Bart de Haas

Technisch Consultant

"Isah is is een bedrijf dat groeit, we staan nooit stil. En elke keer worden mij weer nieuwe uitdagingen geboden. Daarnaast heb ik leuke collega's; iedereen staat voor elkaar klaar. Wat dat betreft is het is gewoon een super leuk bedrijf om voor te werken!"

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Technisch ICT Engineer bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren