Jouw rol

Als Technisch Azure Applicatie Consultant ben je lid van het Technische Team. Het technische Team verzorgt alle technische advisering en activiteiten die voor of bij een klantimplementatie nodig zijn.

Denk hierbij aan Cloud-Native realisatie en onderhoud van maatwerk zoals interfaces met machines, andere programmatuur of hardware op de Hybrid-Cloud klantomgeving.

Maar ook klantspecifieke web-portalen, user of BI-functionaliteit, Cloud-based maatwerk en nog veel meer.

Er wordt enkel maatwerk gerealiseerd waarvan de toegevoegde waarde vooraf is aangetoond.

Als Technisch Azure Applicatie Consultant realiseer je jouw activiteiten in nauwe samenwerking met een (multidisciplinair) projectteam of met één van de functionele consultants. Je zult meerdere klantopdrachten tegelijkertijd onder jouw aandacht hebben. De opdracht werk je zelfstandig uit en in overleg bepaal je waar dit werk wordt uitgevoerd (op locatie bij de klant, bij Isah of vanuit huis). Het Technische Team is hierbij jouw spiegel en back-up.

Binnen het Technische Team draag je, op basis van jouw kennis en vaardigheden, bij aan de ontwikkeling en visie ten aanzien van IT- infrastructuur en maatwerkrealisaties. Daarnaast zal ook jouw persoonlijke ontwikkeling niet stilstaan. Door samenwerking binnen het Technische Team en relevante opleidingen heeft dit continu de aandacht. 

Wij zoeken een volwaardige gesprekspartner die meedenkt met onze opdrachtgevers en hen daarbij adviseert om samen tot de meest efficiënte oplossing te komen.

 

Wat breng jij mee?

 • Je vindt het geweldig om met en bij onze klanten aanspreekpunt te zijn voor maatwerkoplossingen
 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- of WO-studie
 • Je hebt relevante werkervaring als technisch consultant (ervaring in de klantordergestuurde industrie is een pré)
 • Je hebt een gedegen kennis van Azure, in het bijzonder AzureSQL, Azure Web App, Azure Service Bus
  Kennis van C# en .Net Core is een pré
 • Je bent communicatief vaardig (in woord en geschrift)

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk salaris; auto, laptop en telefoon van de zaak; 27 vakantiedagen; een collectief pensioen en een eindejaarsuitkering bij het behalen van bedrijfsdoelstellingen
 • Samenwerking met de meest innovatieve (internationale) maakbedrijven
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • De mogelijkheid om (op regelmatige basis) vanuit huis te werken
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega’s
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Een informele werksfeer waar plezier maken een vast onderdeel is, zoals bij onze vrijdagmiddagborrel
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-richard-de-matter
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-robert-van-oord

Robèrt van Oort

Technisch Consultant

"Isah is een familiebedrijf waar de manier van omgaan met elkaar heel informeel is. Er is aandacht voor ieder mens en de dingen die hij of zij belangrijk vindt. Er zit bovendien veel variatie in het werk en Isah heeft uitdagende projecten op gebied van webservices of IoT."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-sjoerd-ten-brinke

Sjoerd ten Brinke

Functioneel ERP Consultant

"Als Consultant bij Isah is geen enkele dag hetzelfde. Dat maakt het werk leuk! Isah kijkt goed naar wat je kunt. Je krijgt de kans om je te bewijzen op steeds moeilijkere projecten, zonder dat je daarbij in het diepe wordt gegooid."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-bart-de-haas

Bart de Haas

Technisch Consultant

"Isah is is een bedrijf dat groeit, we staan nooit stil. En elke keer worden mij weer nieuwe uitdagingen geboden. Daarnaast heb ik leuke collega's; iedereen staat voor elkaar klaar. Wat dat betreft is het is gewoon een super leuk bedrijf om voor te werken!"

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Technisch Consultant bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren