Jouw rol

In de tweede helft van 2018 heeft een groep studenten in het kader van hun minor Smart Industry een minifabriek gemaakt. Zie ook ons nieuwsbericht hierover. De minifabriek (MIA) helpt ons om concepten van Smart Industry te visualiseren voor onze relaties.

In het dagelijks gebruik blijken we nog tegen een aantal zaken aan te lopen die ervoor zorgen dat we op dit moment niet vlekkeloos de MIA kunnen inzetten. Dit zijn zowel zaken die liggen op het vlak van werktuigbouwkunde, elektronica als ICT. Oftewel ideaal voor een mechatronica student die graag met al deze componenten bezig wil zijn.

Wat breng jij mee?

  • Kennis van werktuigbouwkunde, elektronica en ICT
  • Een gezonde dosis verbeterdrang

Wat bieden wij?

  • Een leuke opdracht waar allerlei domeinen gecombineerd kunnen worden
  • Een opdracht die straks na uitvoer zeer gewaardeerd wordt door de organisatie

isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-wim-bogaard
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-maarten-de-schwartz

Maarten de Schwartz

Stagiair PowerBI rapporten

"Isah is een leuke organisatie en ik heb ervaren dat iedereen heel betrokken is. Het geeft een speciaal gevoel dat de rapporten die ik tijdens mijn stage ontwikkeld heb ook daadwerkelijk uitgeleverd worden aan klanten!"

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-milan-eggen

Milan Eggen

Stagiair E-learning

"Ik heb een super leerzame tijd gehad bij Isah. De sfeer die binnen het bedrijf hangt is heel prettig; lekker informeel. Wat ik vooral fijn vond, is dat je hier niet als stagiair behandeld wordt. Iedereen zag me als volwaardige collega, en dat voelt heel fijn."

Wil jij jouw stage bij Isah invullen?

Solliciteer dan als Stagiair Mechatronica op de opdracht Minifabriek Smart Industry bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren