Jouw rol

Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor het gehele salestraject: van lead via het contract tot en met een succesvolle opstart van het project. Hierin werk je nauw samen met de directie, Pre-Sales Consultants en Projectmanagers.

Binnen deze functie kom je over de vloer bij de top van de Nederlandse maakindustrie. Je richt je hierbij op het werven van nieuwe klanten. Jouw expertise en passie voor de maakindustrie zijn hierbij doorslaggevend.

De leadgeneratie vindt voor een belangrijk deel plaats op basis van online / inbound marketing. Daarnaast verwachten we van jou dat, door de aanwezigheid op beurzen, de contacten met adviseurs en het benutten van je netwerk binnen de maakindustrie, bedrijven geïnteresseerd raken in Isah.

Leads blijf je nauwgezet volgen en je weet meerdere salestrajecten gelijktijdig te managen om deze vervolgens om te zetten in opdrachten. De activiteiten omvatten het kwalificeren van leads, het beantwoorden van RfI’s, het verzorgen van presentaties en demonstraties (in samenwerking met de pre-sales consultant), het uitbrengen van offertes, het verzorgen van referentiebezoeken, etc. In samenwerking met de Pre-Sales Consultant, projectmanager en consultants kom je samen met de klant tot een 'proof-of-concept' en Projectplan. Jij als Sales Consultant bent de regisseur van deze trajecten en vraagt je continu af: 'Wanneer is welke activiteit nodig om weer een stap verder te komen?' en  'Wanneer betrek ik welke mensen?' Op deze manier maak jij het verschil en komen we tot een succesvolle afronding van het salestraject.

Als Sales Consultant binnen Isah werk je in een zeer dynamische omgeving. Enerzijds introduceert Isah met regelmaat nieuwe vooruitstrevende softwareproducten en anderzijds is de wereld van de maakindustrie volop in beweging (Smart Industry). Hiervoor investeert Isah continu in jouw ontwikkeling door middel van kennis- en vaardigheidstrainingen.

Wat breng jij mee?

 • HBO-WO diploma in de richting (Technische) Bedrijfskunde / Bedrijfseconomie of vergelijkbaar
 • Ervaring in het succesvol verkopen van strategische softwareoplossingen
 • Passie voor en kennis van de maakindustrie
 • Inzicht in bedrijfsprocessen
 • Kennis van beslissingstrajecten op management- en directieniveau
 • Je weet invulling te geven aan onze kernwaarden Samen, Oprecht en Verbeteren
 • Ervaring met beslissingstrajecten op management- en directieniveau
 • Open en ondernemende persoonlijkheid die kansen ziet en opvolgt

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, auto  en telefoon van de zaak, 27 vakantiedagen, een collectief pensioen en eindejaarsuitkering
 • Samenwerking met de meest innovatieve (internationale) maakbedrijven
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega's 
 • Werken in een bedrijf met een uitstekende sfeer en korte communicatielijnen
isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-arjen-verhoef
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-rob-van-den-meijdenberg

Rob van den Meijdenberg

Pre-Sales Consultant

"De laagdrempeligheid bij Isah en het feit dat je zomaar bij iedereen binnen kunt stappen voor een praatje of een inhoudelijke vraag, dat is echt typerend voor Isah. We willen vooral samen, met elkaar dingen oplossen voor de klanten, maar er is ook ruimte voor gezelligheid."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-arjen-verhoef

Arjen Verhoeff

Sales & Business Development

"Isah bestaat al ruim 30 jaar en is al die jaren doordrenkt van klantfocus. Het bouwen aan een lange termijnrelatie met klanten zit echt in het DNA van de mensen die er werken. Alle medewerkers dragen hun steentje hieraan bij; zowel door de persoonlijke benadering als qua ontwikkeling van het product."

Jan-Pieter-Vos-Quote-Isah

Jan-Pieter Vos

Pre-Sales Consultant

“Ik heb in eerste instantie voor het product van Isah gekozen; Isah is namelijk echt een one-stop-shop voor maakbedrijven. Daarnaast komt de menselijk maat hier heel duidelijk naar voren. Dat vind ik erg prettig."

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Sales Consultant bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren