Jouw rol

Je werkt in een klein, professioneel en ervaren Support team intensief samen om onze klanten te ondersteunen in hun bedrijfsprocessen met de inzet van onze ERP software. Klanttevredenheid staat bij Isah hoog in het vaandel, en als Product Support Consultant lever je een belangrijke bijdrage aan dat doel. Je staat rechtstreeks in contact met onze klanten en stemt af met onze consultants en R&D-organisatie om onze klanten de juiste oplossingen te leveren.
 
Klanten hebben vaak al een hoog kennisniveau van onze software. De applicatiebeheerders bij onze klanten zijn namelijk door ons opgeleid. Voor jouw baan bij Product Support betekent dit dat je vaak uitdagende vragen krijgt voorgeschoteld. Je bent dagelijks aan het puzzelen met software, kennis en informatie. Het vastleggen van kennis in onze kennisbank is ook een belangrijk onderdeel van je rol. Hiervoor werk je vaak samen met collega’s van andere afdelingen.
 
Isah introduceert met regelmaat nieuwe vooruitstrevende softwareproducten. Om ook in de toekomst aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, is het noodzakelijk om continu je productkennis uit te breiden en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Hiervoor investeert Isah continue in jouw ontwikkeling door middel van kennis- en vaardigheidstrainingen.

Wat breng jij mee?

 • Je weet invulling te geven aan onze kernwaarden: Samen, Oprecht en Verbeteren
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding
 • Je hebt aantoonbare ervaring met ERP of Financiële software
 • Je beschikt over een goed analytisch denkvermogen en bent creatief in het vinden van oplossingen
 • Je bent klantgericht en dienstverlenend
 • Je bent mondeling en schriftelijk communicatief zeer sterk, zowel in de Nederlandse als Engelse taal

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid om structureel één of meer dagen per week thuis te werken
 • Samenwerking met de meest innovatieve (internationale) maakbedrijven
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega’s
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-marco-vlijm
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-chantal-radenborg

Chantal Radenborg

Product Support Consultant

"Isah ontwikkelt steeds door en er komen nieuwe producten bij. Dat betekent dat er ook nieuwe vraagstukken blijven binnenkomen van klanten. Dat geeft elke keer weer een nieuwe dimensie aan ons werk."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-frank-van-baren

Frank van Baren

Product Support Consultant

"Het leuke aan mijn werk is dat elke support vraag in feite een puzzel is. Soms makkelijk maar soms ook heel moeilijk. Je kunt er altijd weer wat van leren waardoor je leercurve snel stijgt."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-marloes-bakx

Marloes Bakx

Product Support Consultant

"Het is leuk om bij Isah te werken omdat ik elke dag met mijn collega's kan lachen terwijl je toch ook serieus bezig bent. Mijn functie is veelzijdig. Naast het behandelen van support vragen, houd ik me bijvoorbeeld ook bezig met het schrijven van kennisitems voor in onze kennisbank."

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Product Support Consultant bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren