Jouw rol

Vanuit het hoofdkantoor in Tilburg wordt door de Marketing afdeling van Isah zowel de Nederlandse als Duitse maakindustrie benaderd. Bestaande klanten worden geënthousiasmeerd voor cross- en up sell en daarnaast wordt gewerkt aan new business lead generatie en leadnurturing. Vanwege de sterke groeiambitie in Duitsland willen wij het team uitbreiden met een allround Marketeer die de Duitse taal goed beheerst.

Jouw marketingbril staat altijd op en je daagt het Sales team steeds uit door te vragen: “op wie richten we ons en met welk doel?” Het is vervolgens aan jou om de juiste middelenmix in te zetten om de juiste leads te genereren en warm te maken voor Isah. Alle content die je ontwikkelt, stem je af op je doelgroep, het medium en het communicatiedoel. Naast goede skills als copywriter heb je bovendien gevoel voor data, om op basis daarvan jouw campagnes steeds verder te optimaliseren.
 
Wij zoeken een allround Marketeer die eenvoudig schakelt tussen verschillende projecten en die weet om te gaan met deadlines. Daarnaast onderhoud je goed contact met diverse marketingbureaus & collega’s binnen Isah en breng je voor een optimale samenwerking regelmatig een bezoek aan onze kantoren in Duitsland (Karlsruhe en Keulen). 

Je zult met name aan de slag gaan met leadgeneratie in Duitsland op basis van inbound marketing. Naast campagnes houd je je bezig met het beheren en optimaliseren van onze websites en social media kanalen en het ontwikkelen van advertentiemateriaal. Je bewaakt de huisstijl en bent betrokken bij arbeidsmarktcommunicatie voor het werven van nieuwe Duitse collega’s.

Je levert een actieve bijdrage aan de jaarlijkse marketingplannen en bewaakt het budget voor jouw marketingactiviteiten. Verder verzorg je diverse operationele marketingtaken, waaronder het verwerken van contactaanvragen & downloads die via onze website binnenkomen, het kwalificeren van binnengekomen leads en het zorgen voor de interne opvolging daarvan. 

Als Marketeer bij Isah werk je in een zeer dynamische omgeving. De kernwaarden van Isah zijn Samen, Oprecht en Verbeteren. We vinden het belangrijk dat je samen met de andere twee Marketeers optrekt, spart en best practices deelt met als doel om het maximale uit de marketingactiviteiten te halen. Om je hierbij te helpen, investeert Isah continu in jouw ontwikkeling door middel van kennis- en vaardigheidstrainingen.  

Wat breng jij mee?

 • HBO-diploma richting Marketing & Communicatie, Digitale Marketing of vergelijkbaar
 • Minimaal 3 jaar ervaring met B2B marketing
 • Bekendheid met de softwarewereld en/of de maakindustrie is een pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duits taal in woord en geschrift
 • Kennis van digitale marketing en ervaring met het beheer van CMS-systemen
 • Je werkt gestructureerd en planmatig en kunt prima zelfstandig deadlines en budget bewaken
 • Je hebt een vlotte pen en weet jouw creativiteit in te zetten om de doelgroep aan te spreken
 • Je houdt van uitdagingen, bent proactief en niet bang om initiatief te tonen
 • Je bent een enthousiaste teamspeler die met een positieve houding invulling weet te geven aan onze kernwaarden Samen, Oprecht en Verbeteren

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop en telefoon van de zaak, 27 vakantiedagen, een collectief pensioen en eindejaarsuitkering
 • Samenwerking met de meest innovatieve internationale maakbedrijven
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • De mogelijkheid om structureel één of meer dagen per week thuis te werken
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega's
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Werken in een bedrijf met een uitstekende sfeer en korte communicatielijnen
 • Een informele werksfeer waar plezier maken een vast onderdeel is, zoals bij onze vrijdagmiddagborrel, Isah-moments en -events
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-frank-groot
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-debbie-veeke

Debbie Veeke

Marketeer

"Werken bij Isah staat gelijk aan professionaliteit én gezelligheid. Door het kleine team zijn de werkzaamheden heel divers. Iedereen bij Isah staat open om met je te sparren en er zijn volop mogelijkheden om goede ideeën in de praktijk te brengen. Als creatieve marketeer kun je hier je hart ophalen! In combinatie met de fijne collega’s is Isah daarom een ideale werkplek!”

QUote vacature Mischa Eisinger

Mischa Eisinger

Sales Consultant

„Ich mag es im noch kleinen, schnell wachsenden Team für den deutschen Markt Dinge kreativ voranzutreiben, mich einzubringen und gleichzeitig bei einem internationalen Unternehmen mit etabliertem Produkt tätig zu sein. Wir haben noch viel vor und es bleibt jeden Tag spannend.“

Peter van Harten-1

Peter van Harten

Manager Isah GmbH

"De afgelopen jaren heb ik met een Duits team de Isah GmbH vlag mogen hijsen. De combinatie van Duitse ‘gründlichkeit’ aangevuld met Nederlandse flair en pragmatisme heeft ons veel gebracht. Door bruggen te slaan en als Nederlands & Duits team steeds beter samen te werken kunnen we die vlag nóg mooier laten wapperen!"

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Duits sprekende Marketeer bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren