Jouw rol

Samen met jouw collega Marketeer ontwikkel je content en campagnes gericht op de top van de Nederlandse maakindustrie.

Jouw marketingbril staat altijd op en je daagt het Sales team dan ook steeds uit door te vragen: “op wie richten we ons en met welk doel?” Het is vervolgens aan jou om de juiste middelenmix in te zetten om bestaande klanten van Isah te verleiden tot cross- en up-sell en te werken aan new business leadgeneratie. Alle content die je ontwikkelt, stem je af op de doelgroep, het medium en het communicatiedoel. Naast goede skills als copywriter heb je bovendien gevoel voor data, om op basis daarvan jouw campagnes steeds verder te optimaliseren.

Wij zoeken een allround Marketeer die eenvoudig schakelt tussen verschillende offline en online projecten, goed contact onderhoudt met diverse externe stakeholders & afdelingen binnen Isah en die weet om te gaan met verschillende deadlines. Naast campagnes houd je je bezig met het organiseren van beurzen en events en het verzorgen van sales- en marketingmaterialen. Verder ga je in jouw rol als Marketeer aan de slag met het beheren en optimaliseren van onze websites en social media kanalen, het creëren van nieuwsbrieven en het ontwikkelen van advertentiemateriaal. Je bewaakt de huisstijl, bent betrokken bij arbeidsmarktcommunicatie en ondersteunt onze Duitse collega’s in de communicatie naar klanten en het genereren van leads. Je levert een actieve bijdrage aan de jaarlijkse marketingplannen en verder verzorg je diverse operationele marketingtaken, waaronder het verwerken van contactaanvragen & downloads die via onze website binnenkomen, het kwalificeren van binnengekomen leads en het zorgen voor de interne opvolging daarvan.

Als Marketeer bij Isah werk je in een zeer dynamische omgeving. De kernwaarden van Isah zijn Samen, Oprecht en Verbeteren. We vinden het belangrijk dat jij je vanuit jouw marketingrol actief inzet om de interne communicatie & samenwerking tussen collega’s naar een hoger niveau te tillen, met als doel wederzijdse tevredenheid van Isah en haar klanten. Om je hierbij te helpen investeert Isah continu in jouw ontwikkeling door middel van kennis- en vaardigheidstrainingen.

Wat breng jij mee?

 • HBO-diploma richting Marketing & Communicatie, Digitale Marketing of vergelijkbaar
 • Minimaal 3 jaar ervaring met B2B marketing
 • Bekendheid met de softwarewereld en/of de maakindustrie is een pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (plus de Duitse taal is een pré)
 • Kennis van digitale marketing (SEO, e-mail, social media) en ervaring met het beheer van CMS-systemen
 • Je werkt gestructureerd en planmatig en kunt prima zelfstandig deadlines en budget bewaken
 • Je hebt een vlotte pen en weet jouw creativiteit in te zetten om de doelgroep aan te spreken
 • Je houdt van uitdagingen, bent proactief en niet bang om initiatief te tonen
 • Je bent een enthousiaste teamspeler die met een positieve houding invulling weet te geven aan onze kernwaarden Samen, Oprecht en Verbeteren

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop en telefoon van de zaak, 27 vakantiedagen, een collectief pensioen en eindejaarsuitkering
 • Samenwerking met de meest innovatieve (internationale) maakbedrijven
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • De mogelijkheid om structureel één of meer dagen per week thuis te werken
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega's
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Werken in een bedrijf met een uitstekende sfeer en korte communicatielijnen
 • Een informele werksfeer waar plezier maken een vast onderdeel is, zoals bij onze vrijdagmiddagborrel, Isah-moments en -events
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-frank-groot
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-debbie-veeke

Debbie Veeke

Marketeer

"Werken bij Isah staat gelijk aan professionaliteit én gezelligheid. Door het kleine team zijn de werkzaamheden heel divers. Iedereen bij Isah staat open om met je te sparren en er zijn volop mogelijkheden om goede ideeën in de praktijk te brengen. Als creatieve marketeer kun je hier je hart ophalen! In combinatie met de fijne collega’s is Isah daarom een ideale werkplek!”

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-hans-folge

Hans Folge

Manager Business Consultancy

“De kracht van Isah is dat de organisatie heel overzichtelijk is; iedereen kent elkaar en je weet vrij snel wat ieders rol is binnen het bedrijf. Als ik een goed idee heb voor verbetering, kan ik dus direct bij de juiste mensen aankloppen die ik nodig heb om dit te realiseren. De cultuur is heel open en dat voelt goed.”

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-arjen-verhoef

Arjen Verhoeff

Sales & Business Development

“Isah bestaat al 35 jaar en is al die jaren doordrenkt van klantfocus. Het bouwen aan een lange termijnrelatie met klanten zit echt in het DNA van de mensen die er werken. Alle medewerkers dragen hun steentje hieraan bij; zowel door de persoonlijke benadering als qua ontwikkeling van het product.”

Wil jij werken voor een professioneel en gezellig familiebedrijf in Tilburg?

Solliciteer dan als Marketeer bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren