Jouw rol

Isah ontwikkelt inmiddels 35 jaar standaard ERP-oplossingen voor de maakindustrie. Deze software wordt door een groot aantal klanten in Nederland, maar ook internationaal dagelijks gebruikt om de bedrijfsprocessen op een effectieve manier te ondersteunen. Om onze klanten te blijven bedienen, ontwikkelt Isah continu aan haar producten en diensten.

Het brede productenportfolio van Isah wordt door meerdere teams ontwikkeld en ondersteund. Software ontwikkeling doen we vanuit Tilburg en Roemenië met onze partner NetRom. Bestaande on-premise toepassingen worden vervangen door een volledig nieuw ontwikkelde cloud-native architectuur, die we stapsgewijs aan onze klanten gaan aanbieden. Isah richt zich hierbij primair op de Microsoft Azure cloud. Hybride oplossingen bieden onze klanten de mogelijkheid om de transitie naar de cloud beheersbaar vorm te geven.  

De nieuwe producten bieden toegevoegde waarde in het ondersteunen van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Hiervoor maken we gebruik van onze jarenlange branche specifieke kennis, aangevuld met nieuwe onderscheidende concepten. Voor de cloud transitie zal ook het verder opzetten van Devops en CI/CD processen invulling moeten krijgen. De ontwikkelteams werken volgens agile principes, waarbij Isah grote waarde hecht aan test-automatisering en kwaliteit van onze software. Met jouw kennis, ervaring en enthousiasme ben jij in staat om samen met je collega professionals de ambities van Isah verder invulling te geven.

Deze cloud transitie zal ook gevolgen hebben voor de interne organisatie. Als lid van het MT bereid je deze organisatieveranderingen met je collega’s voor en zorg je voor een succesvolle implementatie hiervan. Je bouwt mee aan een goed presterend management team.

Wat breng jij mee?

 • WO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring met (standaard) software ontwikkeling
 • Aantoonbare ervaring met het aansturen van software professionals
 • Je bent een teamspeler
 • Je bent in het bezit van prima communicatieve vaardigheden
 • Je bent resultaatgericht en begrijpt dat continu aanpassen aan veranderende omstandigheden nodig is en geeft daar richting aan
 • Je weet invulling te geven aan onze kernwaarden Samen, Oprecht en Verbeteren

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, auto  en telefoon van de zaak, 27 vakantiedagen, een collectief pensioen en eindejaarsuitkering
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • De mogelijkheid om structureel één of meer dagen per week thuis te werken
 • Werken met de nieuwste technieken en tools
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van standaard producten
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega's 
 • Werken in een bedrijf met een uitstekende sfeer en korte communicatielijnen
 • Een informele werksfeer waar plezier maken een vast onderdeel is, zoals bij onze vrijdagmiddagborrel, Isah-moments en -events
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-wim-van-lemmen
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

Jos van Baal quote

Jos van Baal

R&D (a.i.), ICT & Informatiemanagement

"Het geeft veel voldoening en energie om met echt betrokken collega’s onze producten te ontwikkelen. Samen met deze professionals hebben we al veel mijlpalen bereikt. En we hebben nog volop ambities om invulling te geven. Isah is een prachtig bedrijf om voor te werken."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-arjen-verhoef

Arjen Verhoeff

Sales & Business Development

"Isah bestaat al bijna 35 jaar en is al die jaren doordrenkt van klantfocus. Het bouwen aan een lange termijnrelatie met klanten zit echt in het DNA van de mensen die er werken. Alle medewerkers dragen hun steentje hieraan bij; zowel door de persoonlijke benadering als qua ontwikkeling van het product."

Sasan Adami quote

Sasan Adami

Software Architect

"Dankzij onze scrum-werkwijze zijn we constant scherp op verbeteringen doorvoeren. Maar ook het feit dat Isah focust op standaard software maakt het werk uitdagend. We moeten immers generiek denken en continu afwegingen maken."

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Manager Software Development bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren