Jouw rol

Je maakt als Lead Test Engineer deel uit van een multidisciplinair scrumteam. Als lid van dit scrumteam onderhoud je nauw contact met de Product Owners en Software Architecten over de inhoud van de backlog. Je overlegt met hen over te maken keuzes op technisch en conceptueel niveau en je gebruikt Product Risico Analyses om weloverwogen beslissingen te nemen in het bepalen van de testaanpak. Aan jou de taak om geautomatiseerde en handmatige tests te ontwikkelen voor onze Windows-toepassingen, cloud-applicaties en apps met verschillende tools en technieken.

Wij hechten zeer veel waarde aan de ontwikkeling en het onderhoud van geautomatiseerde tests. Voor de ondersteuning daarvan maken we gebruik van o.a de Pipelines binnen de DevOps-omgeving van Microsoft®. We zetten o.a. TestComplete, TestExecute, ReadyAPI, C#, Protractor en Docker in voor het ontwikkelen van geautomatiseerde tests.

Binnen Isah gaan we uit van test-strategieën die zijn aangepast aan lifecycle en deployment-strategieën. In je coördinerende rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen, actualiseren en bewaken van deze test-strategie over alle producten en teams heen. Daarmee ben je bepalend in de overall test-aanpak binnen Isah. Je stemt deze test-aanpak dan ook af met de collega Test-Engineers, Architecten en Product Owners.

Wat breng jij mee?

 • Je weet invulling te geven aan onze kernwaarden Samen, Oprecht en Verbeteren
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt aantoonbare ervaring met geautomatiseerd testen binnen een Windows en/of Azure-omgeving
 • Ervaring met TMap of ISTQB is een pre
 • Je beschikt over een goed analytisch denkvermogen
 • Je bent zeer resultaat- en kwaliteitsgericht
 • Je bent ondernemend, pragmatisch en communicatief vaardig
 • Je hebt kennis en ervaring met Agile / Scrum

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop van de zaak, 27 vakantiedagen, een collectief pensioen en eindejaarsuitkering
 • De mogelijkheid om structureel één of meer dagen per week thuis te werken
 • Werken met de nieuwste technieken en tools
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van standaard producten
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega’s
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Een informele werksfeer waar plezier maken een vast onderdeel is, zoals bij onze vrijdagmiddagborrel, Isah-moments en -events
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-tonnie-tholen
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-sander-van-broekhoven

Sander van Broekhoven

Software Developer

"Naast mijn werk als Developer ben ik mede verantwoordelijk voor de keuzes die qua ontwikkeling gemaakt worden. Daarnaast houd ik me bezig met het coachen van andere Developers. Bij Isah krijg ik steeds de kans krijg om mezelf verder te ontwikkelen."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-wouter-raemaekers

Wouter Raemaekers

Test Engineer

“Isah is het meest professionele bedrijf waar ik heb gewerkt. Er is een heldere rolverdeling. De doelstellingen zijn helder en dat is heel belangrijk. Je kan het testen wel vergeten als je niet heel helder aan de voorkant hebt gedefinieerd wat de software moet doen”

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-robin-van-brakel

Robin van Brakel

Software Devloper

"Bij Isah zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen en we groeien mee met de nieuwste technieken. Dat maakt het werken hier elke keer weer anders en uitdagend. Wat ook heel leuk is bij Isah, is dat je hier veel inbreng hebt!"

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Lead Test Engineer bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren