Jouw rol

Je bent als Financieel ERP Consultant gelijktijdig lid van één of meerdere multidisciplinaire projectteams om opdrachten bij onze klanten uit te voeren. Binnen dit team geef je adviezen en begeleiding om samen met medewerkers van onze klant, financiële processen op een snelle, betrouwbare en efficiënte wijze in te richten met onze ERP software, zodat onze klant haar business 'in control' krijgt cq. houdt om optimaal haar ambities te bereiken. Naast deze multidisciplinaire opdrachten voer je ook zelfstandig opdrachten uit.

Jouw kennis en vaardigheden worden zowel ingezet bij klanten die voor de eerste keer met de software van Isah gaan werken als bij klanten die onze software al operationeel gebruiken. Opdrachten bij de bestaande klanten kunnen uiteenlopen van het beantwoorden van een aantal adviesvragen tot een multidisciplinair project.

Opdrachten voer je samen met jouw team zoveel als mogelijk uit binnen jouw regio. Als lid van het regioteam onderhoud je intensief contact met de Business Consultant en andere Consultants binnen jouw regio. Daarnaast heb je maandelijks contact met alle Isah Consultants. Tijdens een functiedag op het hoofdkantoor in Tilburg wordt o.a. kennis gedeeld en word je bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen.

Als Financieel ERP Consultant binnen Isah werk je in een zeer dynamische omgeving. Enerzijds introduceert Isah met regelmaat nieuwe vooruitstrevende softwareproducten en anderzijds is de wereld van de maakindustrie volop in beweging (Smart Industry). Hiervoor investeert Isah continue in jouw ontwikkeling door middel van kennis- en vaardigheidstrainingen.

Wat breng jij mee?

 • HBO of WO-diploma, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie, Bedrijfskundige of vergelijkbaar
 • Ervaring met en/of kennis van (basis)principes financiële processen
 • Affiniteit met productiebedrijven en IT
 • Je bent communicatief vaardig (in woord en geschrift) waardoor je in staat bent om op verschillende niveaus bij onze klanten je boodschap over te brengen
 • Je bent analytisch sterk met een gezonde dosis creativiteit
 • Je bent zelfsturend en ondernemend
 • Je bent een teamplayer en een coach voor andere Consultants en helpt hen om door te groeien

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak)
 • De mogelijkheid om structureel één of meer dagen per week thuis te werken
 • Samenwerking met de meest innovatieve (internationale) maakbedrijven
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega's
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-wim-bogaard
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-edgar-dresme

Edgar Dresmé

Financieel Consultant

"Je hebt bij Isah volop kansen om je te ontwikkelen. En de verantwoordelijkheden die wij als medewerkers krijgen vind ik heel bijzonder. Een nieuw product maken wij écht met elkaar en daardoor is de betrokkenheid van collega’s ontzettend hoog. Dat is prettig en je leert ook allerlei nieuwe dingen."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-stefan-bok

Stefan Bok

Functioneel ERP Consultant

"Isah is een warm familiebedrijf, waar men op een heel informele manier met elkaar omgaat. Er worden veel leuke dingen georganiseerd voor het personeel. Bovendien heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid in mijn werk."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-sjoerd-ten-brinke

Sjoerd ten Brinke

Functioneel ERP Consultant

"Werken bij Isah betekent dat geen enkele dag hetzelfde is. Dat maakt het werk leuk! Isah kijkt goed naar wat je kunt. Je krijgt de kans om je te bewijzen op steeds moeilijkere projecten, zonder dat je daarbij in het diepe wordt gegooid."

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Financieel ERP Consultant bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren