Jouw rol

Je bent als consultant gelijktijdig lid van één of meerdere multidisciplinaire projectteams om opdrachten bij onze klanten uit te voeren. Binnen dit team geef je adviezen en begeleiding om samen met medewerkers van onze klant, processen op een effectieve en productieve wijze in te richten met onze ERP software zodat onze klant optimaal haar ambities kan bereiken. Naast deze multidisciplinaire opdrachten voer je ook zelfstandig opdrachten uit.

Jouw kennis en vaardigheden worden zowel ingezet bij klanten die voor de eerste keer met de software van Isah gaan werken als bij klanten die onze software al operationeel gebruiken. Opdrachten bij de bestaande klanten kunnen uiteenlopen van het beantwoorden van een aantal adviesvragen tot een multidisciplinair project.

Opdrachten voer je zoveel als mogelijk uit binnen jouw regioteam. Als lid van dit team onderhoud je intensief contact met de Business consultant en andere consultants binnen jouw regioteam. 

Als consultant binnen Isah werk je in een zeer dynamische omgeving. Enerzijds introduceert Isah met regelmaat nieuwe vooruitstrevende softwareproducten en anderzijds is de wereld van de maakindustrie volop in beweging (Smart Industry). Hiervoor investeert Isah continue in jouw ontwikkeling door middel van kennis- en vaardigheidstrainingen.

Wat breng jij mee?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of WO studie (bij voorkeur met een ICT, bedrijfskundige of logistieke achtergrond)
 • Je hebt relevante werkervaring als consultant met ERP-implementaties (ervaring in de klantordergestuurde industrie is een pré)
 • Je bent in staat om op verschillende niveaus bij onze klanten je boodschap over te brengen
 • Je bent analytisch sterk met een gezonde dosis creativiteit
 • Je bent communicatief vaardig (in woord en geschrift)
 • Je bent zelfsturend en ondernemend
 • Je bent een teamplayer en coach voor andere consultants en helpt hen door te groeien

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak)
 • De mogelijkheid om structureel één of meer dagen per week thuis te werken
 • Samenwerking met de meest innovatieve (internationale) maakbedrijven
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega’s
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-wim-bogaard
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-sjoerd-ten-brinke

Sjoerd ten Brinke

Functioneel ERP Consultant

"In deze baan is geen enkele dag hetzelfde. Dat maakt het werk leuk! Isah kijkt goed naar wat je kunt. Je krijgt de kans om je te bewijzen op steeds moeilijkere projecten, zonder dat je daarbij in het diepe wordt gegooid."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-stefan-bok

Stefan Bok

Functioneel ERP Consultant

"Isah is een warm familiebedrijf, waar men op een heel informele manier met elkaar omgaat. Er worden veel leuke dingen georganiseerd voor het personeel. Bovendien heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid in mijn werk."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-marco-verberck

Marco Verberck

Functioneel ERP Consultant

"Door de juiste vragen te stellen, help ik klanten om de juiste keuzes te maken. Door de variatie in mijn werk leer ik elke dag een beetje bij. Ook krijg ik bij Isah de kans om mijn Master in Business Engineering te halen."

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als ERP Consultant bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren