Jouw rol

Isah is als software producent een bedrijf met een omvangrijke bedrijfskritische ICT infrastructuur, welke ook nog eens continu in ontwikkeling is. Deze infrastructuur is recent vernieuwd en op een high-end niveau gebracht. Een omgeving gebaseerd op moderne technologieën en hardware, waarbij een mix van on-premise toepassingen en cloud-toepassingen gebruikt wordt. Naast het dagelijks beheer van deze omgevingen (netwerk, servers, maar ook werkplekken), zijn er ook uiteenlopende kleine tot middelgrote projecten, die aandacht vragen en uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan de implementatie van een managed file transfer systeem, of een herontwerp en implementatie van Active Directory. Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijks coördinatie binnen het team, en steekt daarbij ook zelf de handen uit de mouwen.

Voor specifieke projecten werkt Isah samen met externe specialisten. Samen met hen zul je projecten invullen op het gebied van bijvoorbeeld Back-Up en Disaster Recovery, storage of netwerken.

Performance, beschikbaarheid en informatiebeveiliging staan hoog in het vaandel bij Isah: Isah is sinds 2018 dan ook ISO27001 gecertificeerd. In jouw rol ben je dan ook betrokken in een regulier ISMS-overleg met management en directie.  

 

Wat breng jij mee?

 • HBO ICT & Management and Security
 • Gedegen ervaring met Microsoft Windows Server, SQL Server, Hyper-V  Core en Microsoft365 Hybrid
 • Kennis en ervaring op gebied van netwerkinfrastructuren (Cisco / Fortinet / Aruba) en storage systemen (NetApp)
 • Gestructureerd werken
 • Prioriteiten stellen, collega’s aansturen en ook zelf zaken uitvoeren
 • Service- en kwaliteitsgericht
 • Communicatief sterk; zowel mondeling als schriftelijk
 • Initiatiefrijk

Wat bieden wij?

 • Een vaste standplaats
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega's
 • Samenwerking met gespecialiseerde dienstverleners binnen de ICT
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Een informele werksfeer waar plezier maken een vast onderdeel is, zoals bij onze vrijdagmiddagborrel, Isah-moments en -events
 • Prima salaris, vakantiegeld en pensioen
 • Eindejaarsuitkering
 • 27 vrije dagen per jaar
 • Thuiswerkregeling
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-jos-van-baal
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-robin-van-brakel

Robin van Brakel

Software Developer

"Bij Isah zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen en we groeien mee met de nieuwste technieken. Ook al werken we ondertussen met zo’n 100 mensen voor Isah en ken ik niet alle collega’s persoonlijk, elke maand worden er activiteiten georganiseerd waarbij ik collega’s van andere afdelingen wel spreek. We zijn eigenlijk één groot team."

Ferry Bouwens quote

Ferry Bouwens

Project Manager

"Er is een gemoedelijke sfeer en iedereen is bereid om je te helpen. Ondanks de corona-tijd waarin we allemaal thuiswerken heb ik het gevoel dat ik écht in contact sta met mijn collega’s. Als je een vraag stelt wordt die niet ‘even snel’ per mail afgehandeld maar starten collega’s een call via Microsoft Teams. Daardoor heb je idee dat je niet alleen zit. Dat werkt heel prettig.”

Iris Bleumink quote

Iris Bleumink

Financieel Consultant

“Je kan van je collega’s op aan en dat vind ik erg belangrijk! Je merkt bovendien dat dit gedrag echt in het DNA zit van álle mensen. Het maakt niet uit wat voor functie, ervaring of achtergrond iemand heeft. Iedereen staat er hetzelfde in. Dat is mijn ogen ontzettend knap, want dat betekent dat mensen écht worden geselecteerd op wie ze zijn en of ze bij de organisatie passen.”

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Allround Systeembeheerder bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren