Jouw rol

Als Accountmanager ben jij centraal aanspreekpunt van en direct verantwoordelijk voor een deel van onze bestaande klanten. Binnen deze functie kom je over de vloer bij de top van de Nederlandse maakindustrie. Jouw expertise en passie voor de maakindustrie zijn doorslaggevend voor jouw succes en voor het succes van de inzet van onze software bij jouw klanten.

Als centraal aanspreekpunt onderhoud jij een goed overzicht van jouw klanten en heb jij regelmatig klantcontact. Je wordt ondersteund door de marketingafdeling om de toegevoegde waarde van onze oplossingen onder de aandacht te brengen bij jouw klanten. Tevens zal je kansen kwalificeren en vervolgacties bepalen.

Samen met je klanten ga jij proactief op zoek naar procesverbeteringen en positioneer je hoe de Isah ERP-software een oplossing kan bieden. Hierbij maak je verbetervoorstellen, inclusief offertes, bespreek je deze en leg je contractuele afspraken vast.

In deze functie regisseer jij de interacties met de klant en werk je onder andere samen met pre-sales consultants voor demonstraties van de Isah software en werk je met implementatieconsultants en projectmanagers samen voor het plannen en in gebruik nemen van de oplossing.

Klanttevredenheid is belangrijk voor Isah. Daarom zijn jouw klantinteracties gericht op het brengen van toegevoegde waarde die de inzet van onze oplossingen brengt. Hierbij behartig jij óók de belangen van de klant binnen Isah en leg je klantwensen voor, ter verbetering van onze software.

Als Accountmanager binnen Isah, werk je in een zeer dynamische omgeving. De wereld van de maakindustrie is volop in beweging (Smart Industry) en Isah speelt daarop in door regelmatig nieuwe vooruitstrevende softwareoplossingen te leveren. Om je talenten daar goed op af te stemmen, stimuleert en biedt Isah alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat breng jij mee?

 • HBO-WO diploma in de richting (Technische) Bedrijfskunde / Bedrijfseconomie of vergelijkbaar
 • Ervaring met ERP-softwareoplossingen
 • Passie voor en kennis van de maakindustrie
 • Inzicht in bedrijfsprocessen
 • Ervaring met relatiebeheer op verschillende niveaus binnen de klant
 • Open en ondernemende persoonlijkheid die kansen ziet, opvolgt en vertrouwen uitstraalt
 • Praktische en doortastende instelling
 • Zelfstandig kunnen opereren maar ook in teamverband
 • Je weet invulling te geven aan onze kernwaarden Samen, Oprecht en Verbeteren

Wat bieden wij?

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, telefoon en auto van de zaak, 27 vakantiedagen, een collectief pensioen en eindejaarsuitkering
 • Samenwerking met de meest innovatieve (internationale) maakbedrijven
 • Een lange termijnvisie gericht op maximale klanttevredenheid
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Een dynamische omgeving met gedreven en professionele collega's 
 • Werken in een bedrijf met een uitstekende sfeer en korte communicatielijnen
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-hans-folge
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek

Over ISAH

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven naar een verhoging van de efficiency, rendement en winst van onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven 

en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in praktijk kunt brengen. Dit vind je terug in alles wat wij doen.

Laurens-Kuipers-Quote-Isah

Laurens Kuipers

Business Consultant / Accountmanager

“In het klantcontact richt ik mij écht op verbetering. Hoe kan de software van Isah nóg beter worden toegepast? Om hierachter te komen, kijk ik naar de behoeftes en wensen van de klant om hun processen zo optimaal mogelijk te ondersteunen en zodoende hun strategie te realiseren.”

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-arjen-verhoef

Arjen Verhoeff

Sales & Business Development

"Isah bestaat al ruim 30 jaar en is al die jaren doordrenkt van klantfocus. Het bouwen aan een lange termijnrelatie met klanten zit echt in het DNA van de mensen die er werken. Alle medewerkers dragen hun steentje hieraan bij; zowel door de persoonlijke benadering als qua ontwikkeling van het product."

isah-werken-bij-erp-software-vacature-quote-hans-folge

Hans Folge

Manager Business Consultancy

“De kracht van Isah is dat de organisatie heel overzichtelijk is; iedereen kent elkaar en je weet vrij snel wat ieders rol is binnen het bedrijf. Als ik een goed idee heb voor verbetering, kan ik dus direct bij de juiste mensen aankloppen die ik nodig heb om dit te realiseren. De cultuur is heel open en dat voelt goed.”

Wil jij werken voor de top van de maakindustrie?

Solliciteer dan als Accountmanager bij Isah en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct Solliciteren

Solliciteren