Relatiebeheer - diverse klantoplossingen

  afbleeding-avatar
  Peter Fikkers | 28-02-2023 | 1 min

  Met de module Relatiebeheer kunt u meldingen en acties registreren van klanten, leveranciers en natuurlijk ook uw eigen bedrijf. Het gaat dan zogezegd over de het vastleggen van interne en externe communicatie. U kunt een gratis cursus volgen door in te schrijven via onze website en dan krijgt u uitleg over de standaard functionaliteit die Isah biedt. In deze tip van de trainer wil ik u inspireren om eens over de dijken heen te kijken en misschien deze module breder inzetbaar te maken voor uw organisatie.

  Onze consultants hebben veel ervaring opgedaan en in samenwerking met klanten diverse creatieve oplossingen in kaart gebracht. In onderstaand lijstje ziet u een aantal van die oplossingen en uiteraard is dit niet uitputtend want het begrip communicatie is natuurlijk zeer breed en de mogelijkheden in Isah evenzo.

  Relatiebeheer

  Veel van bovenstaande onderwerpen worden vaak buiten Isah afgehandeld in andere pakketten zoals Excel, en we weten dat het beter is om data centraal te registreren en te beheren.

  Voorbeeld van een ‘Non conformance report’ (NCR)

  Op basis van een melding in Isah kan een NCR gegenereerd worden. U kunt zich voorstellen dat zo’n rapport in vele soorten en maten op te stellen is maar in de basis komt het erop neer dat een medewerker een melding aanmaakt en gegevens invoert in Isah die weer op het rapport getoond moeten worden. Hiervoor kunt u als het ware een formulier in Isah aanmaken met behulp van Eigen tabbladen en voor een deel Eigen velden zodat u alle benodigde gegevens voor het rapport efficiënt kunt invoeren. Hierna kan het rapport opgevraagd (en verzonden) worden. 
  Uiteraard kunt u met presets weer overzichten genereren in Isah zodat u de data eventueel met gebruik van draaitabellen kunt analyseren. Het rapport, de presets en de inrichting van Isah kunt u uiteraard bespreken met een consultant van Isah.

  Wilt u eens de mogelijkheden bespreken neemt u dan contact op met uw Business Consultant of Isah Partner.

  afbleeding-avatar
  Peter Fikkers
  Peter is cursusleider bij Isah. Hij vindt het leuk om zijn kennis over te dragen zodat gebruikers meer uit hun Isah kunnen halen. Naast het geven van cursussen schrijft Peter ook regelmatig artikelen met tips & tricks over het gebruik van Isah.

  TAGS

  Ontvang de laatste ISAH updates