Rapporten in menu opnemen

  afbleeding-avatar
  Peter Fikkers | 23-11-2018 | 1 min
  Veel klanten maken gebruik van rapporten in Isah. Zoals bijvoorbeeld een Orderbevestiging en Verkoopfactuur, maar denk ook aan eigen specifieke rapporten. Deze rapporten kunt u natuurlijk opvragen vanuit het Hoofdmenu van Isah, maar u kunt een rapport ook direct vanuit het scherm waarin u aan het werken bent openen, zodat u dit rapport kunt mailen of afdrukken. Hierdoor kunt u efficiënter werken; u hoeft namelijk niet iedere keer naar het hoofdmenu te navigeren om het rapport op te zoeken. Uw applicatiebeheerder kan voor u instellen welke rapporten in het Menu worden geplaatst.
   
  In onderstaand schermvoorbeeld zijn twee rapporten (Orderbevestiging en Verkoop-dossierkaart) toegevoegd aan het menu Rapportage in het scherm Verkooporders.
   
  Rapport-isah-in-menu


  Als Favoriet opnemen

  Om nog sneller te kunnen werken, kunt u uw rapport ook favoriet maken en eventueel een functietoets gebruiken om een rapport snel te kunnen openen. In bovenstaand voorbeeld zijn de functietoetsen F10 en F12 gekoppeld aan de rapporten.
   
  afbleeding-avatar
  Peter Fikkers
  Peter is cursusleider bij Isah. Hij vindt het leuk om zijn kennis over te dragen zodat gebruikers meer uit hun Isah kunnen halen. Naast het geven van cursussen schrijft Peter ook regelmatig artikelen met tips & tricks over het gebruik van Isah.

  TAGS

  Ontvang de laatste ISAH updates