Gebruikersinstellingen kopiëren

  afbleeding-avatar
  Peter Fikkers | 22-01-2020 | 1 min

  Het is zeer nuttig om als Isah-gebruiker je schermen goed in te richten, om zodoende efficiënt te kunnen werken. Iedere (nieuwe) gebruiker zal dit moeten doen en Isah kan de gebruiker daarbij uiteraard helpen met de standaard aanwezige functionaliteit.

  Zo is het mogelijk binnen Isah om gebruikersinstellingen te kopiëren. Dit kan handig zijn wanneer een collega favorieten, filters, voorwaardelijke opmaak, draaitabellen en kolomeigenschappen en functies heeft toegevoegd. Door de functie ‘kopiëren gebruikersinstellingen’ is het mogelijk om deze in één keer over te nemen van deze gebruiker. LET OP! Met deze functie worden je eigen gebruikersinstellingen overschreven.

  Schermprint kopieren gebruikersinstellingen 
  U kunt dit op verschillende manieren doen indien u de juiste rechten bezit:

  1. Om voor heel Isah de instellingen te kopiëren
   Vanuit het hoofdmenu naar het menu Beeld en vervolgens de functie Kopiëren gebruikersinstellingen openen.
  2. Om per scherm te instellingen over te nemen
   Vanuit een scherm naar het menu Beeld en vervolgens op de functie Kopiëren gebruikersinstellingen openen.
  3. Voor meerdere gebruikers in één keer
   Vanuit het scherm Gebruikers (Algemeen, Rechten) vanuit het menu Beeld.


  Handig om te weten: naast het kopiëren van gebruikersinstellingen heeft Isah ook een functie  ‘verwijderen gebruikersinstellingen’  om de gebruikersinstellingen te resetten naar de basisinstellingen.

  Isah Help

  Maak gebruik van de helpfunctie in Isah om meer te weten te komen over deze functionaliteit. U kunt het volgende pad volgen in de Isah Help:

  Menu kopieren gebruikersinstellingen

   

  afbleeding-avatar
  Peter Fikkers
  Peter is cursusleider bij Isah. Hij vindt het leuk om zijn kennis over te dragen zodat gebruikers meer uit hun Isah kunnen halen. Naast het geven van cursussen schrijft Peter ook regelmatig artikelen met tips & tricks over het gebruik van Isah.

  TAGS

  Ontvang de laatste ISAH updates