Aanbevolen presets

  afbleeding-avatar
  Peter Fikkers | 04-04-2023 | 1 min

  Vanuit Isah raden we aan om de preset te gebruiken die bij uw werkzaamheden past en zo doelgericht mogelijk informatie gaat laten zien. Zo is er voor het scherm 0033 Verkoopoffertes een default preset gemaakt die alleen de niet-gereed gemelde verkoopoffertes toont met ten minste één orderregel met de statustype; offerte, order of nacalculatie. Hierdoor worden alleen de actuele offertes getoond. Verder zijn er ook vanaf versie 5.7 diverse zoekpresets beschikbaar gesteld om direct in Isah te kunnen zoeken voordat deze allemaal informatie gaat inladen.

  Defaultpreset

  Om ervoor te zorgen dat u sneller met diverse schermen kan werken zoals 0033 Verkoopoffertes zijn er default presets ontwikkeld. Deze presets zijn al vanaf Isah 5.7 beschikbaar. Hieronder een verdere toelichting per preset over de opgehaalde informatie per preset:

  Aanbevolen presets 01

  Zoekpresets

  Een zoekpreset toont gegevens op basis van een ingevoerde zoekwaarde. Op diverse schermen in Isah, waaronder scherm 0040 Artikelen, kunt u de keuzelijst van presets een standaard zoekpreset terugvinden, voor artikelen is dat ‘Zoeken in artikelen’. Standaard gebruikt Isah de laatst gebruikte preset wanneer u een scherm opent. Wanneer u een zoekpreset gebruikt krijgt u een pop-up venster waarin u een zoekterm kunt invoeren. Hieronder een overzicht verschillende nieuwe zoekpresets in Isah 5.7 met de kolommen waar op gezocht word:

  Aanbevolen presets 02

  Wanneer u opnieuw wilt zoeken drukt u op 'Ctrl + F5' en kunt u de zoekwaarde aanpassen en opnieuw zoeken.

  Aanbevolen presets 03
   
  Bovenstaande informatie kunt u ook vinden in de Knowledge base op Support site van Isah. Uw applicatiebeheerder zal hier toegang toe hebben.

  afbleeding-avatar
  Peter Fikkers
  Peter is cursusleider bij Isah. Hij vindt het leuk om zijn kennis over te dragen zodat gebruikers meer uit hun Isah kunnen halen. Naast het geven van cursussen schrijft Peter ook regelmatig artikelen met tips & tricks over het gebruik van Isah.

  TAGS

  Ontvang de laatste ISAH updates