Webinar Isah Time Registration

Wanneer u als organisatie wilt sturen op kosten, is een goede urenregistratie van essentieel belang. Personeel is immers de grootste kostenpost binnen de meeste bedrijven. Met behulp van tijdregistratie krijgt u inzicht in zaken als werktijden, overuren en verlof. Met deze informatie kunt u – indien nodig – op tijd bijsturen en daarmee besparen op de organisatiekosten.

Naast waardevolle stuurinformatie levert de module Time Registration van Isah ook voordelen op voor de medewerkers binnen uw organisatie. Zij zijn immers veel minder tijd kwijt aan het registreren van hun uren. Met behulp van de applicatie kunnen zij in een overzichtelijke weekstaat eenvoudig al hun uren vastleggen. Ook kunnen medewerkers zelf digitaal hun verlofaanvragen indienen en heeft men altijd inzicht in het actuele verlofsaldo. Voor leidinggevenden en (project)verantwoordelijken biedt de module uitgebreide inzage- en fiatteringsmogelijkheden.

Hiermee realiseert u eenvoudig grip op tijd & uren. Dat laten wij graag aan u zien in een kort webinar van 1 uur. Onderwerpen die tijdens dit webinar aan bod komen, zijn:

  • Wat is Isah Time Registration?
  • Hoe verhoudt deze module zich tot de totale ERP-oplossing van Isah; denk aan de uren die zichtbaar worden via Isah Shop Floor Controle en Isah Mobile Field Service?
  • Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf?

Daarnaast krijgt u tijdens het webinar een uitgebreide demo van de verschillende functies van Isah Time Registration. Het betreft hier een interactief webinar, waarin u direct via chat vragen kunt stellen aan een productspecialist van Isah.

 

Webinar tijden

  • Donderdag 18 juni - 14:00 uur