Webinar Isah Shop Floor Control

26 november 15:00 uur

Veel bedrijven worstelen met de vraag: wat is Smart Industry en wat kan ik er mee? De ontwikkelingen van Smart Industry zijn gericht op het effici├źnter, flexibeler en kwalitatief beter maken van productieprocessen door de inzet van ICT.

Isah geeft hier o.a. invulling aan met de module Shop Floor Control. Deze applicatie geeft een up-to-date inzicht in het uit te voeren werk. 100% papierloos. Via een touchscreen op de productievloer weet iedere medewerker exact welke werkzaamheden hij aan een order moet uitvoeren.

De real time informatievoorziening zorgt ervoor dat alle orderspecificaties actueel zijn. Het resultaat? U kunt met nog meer efficiency werken omdat de planning digitaal naar de werkvloer wordt gebracht.

Hiermee realiseert u een hogere leverbetrouwbaarheid en daardoor structurele klanttevredenheid. Dat laten wij graag aan u zien in een kort webinar van 1 uur.

Onderwerpen die tijdens dit webinar aan bod komen, zijn:

  • Wat is Shop Floor Control?
  • Hoe verhoudt deze module zich tot de totale ERP-oplossing van Isah?
  • Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf?

Daarnaast krijgt u tijdens het webinar een uitgebreide demo van de verschillende functies van Isah Shop Floor Control. Het betreft hier een interactief webinar, waarin u direct via chat vragen kunt stellen aan een productspecialist van Isah.