Sessie: In Control met Isah

De rol van controllers binnen de maakindustrie wordt steeds belangrijker als het gaat om het proactief adviseren van directie en management. Hierdoor verschuift de verantwoordelijkheid steeds meer van alleen registreren naar controleren en analyseren. Het is daarom cruciaal om realtime inzage te hebben in financiële data. Zo kan men waardevolle stuurinformatie creëren om de organisatie aan te sturen en de juiste beslissingen te nemen.

Met Isah Finance biedt Isah een volledig geïntegreerde oplossing aan speciaal voor de maakindustrie. De efficiency zit hem in het feit dat het programma werkt op en met dezelfde database als Isah. De combinatie van logistieke en financiële data stelt je als Controller in staat om steeds meer inzichten te krijgen op het vlak van business control. Met behulp van PowerBI is het mogelijk om dit inzicht optimaal te visualiseren en op eenvoudige wijze breed binnen de organisatie te delen. De inhoud van managementrapportages beperken zich dan niet tot alleen elementen van financial control, maar bevatten ook elementen van business control, die noodzakelijk zijn om de organisatie bij te sturen in de strategische doelen.

Tijdens de sessie 'In Control met Isah' ontdekt u hoe Isah bijdraagt aan meer financiële controle en continu betere resultaten. Naast een uitgebreide demo van de verschillende functies van Isah Finance komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: verslaglegging & budgettering, KPI's, dashboards en voorzieningen ten behoeve van de accountantscontrole (bijvoorbeeld op basis van intracomptabele aansluitingen). En uiteraard is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen aan een productspecialist van Isah.

De sessie is in 2018 en 2019 al vijf keer gegeven. Vanwege de enorme belangstelling hebben wij besloten in het najaar van 2019 een extra sessie te plannen:

Donderdag 7 november  |  14:00 - 17:00 uur - Tilburg