“Praktische insteek Usability-workshop werkt verhelderend”

  afbleeding-avatar
  Debbie Veeke | 10-07-2017 | 1 min

  Vandaag werd op het kantoor van Isah de eerste Usability-workshop gegeven met als thema ‘Haal meer uit uw Isah’. De aanwezige deelnemers leerden een aantal handige modules kennen die bijdragen aan efficiënter werken en doelgerichte, snelle vastlegging van informatie.

  Stefan Groenewoud, Directeur van Nu-Air, vertelt over zijn reden om deel te nemen aan de workshop: “Onze organisatie zit momenteel in een groeifase. Voor ons was dat een belangrijke aanleiding om onze processen verder te structureren en het werken met Isah te optimaliseren. Vanwege de traceerbaarheid van onze communicatie ben ik met name geïnteresseerd in de Outlook Add-In. Uiteraard hebben we binnen Nu-Air procedures op dit vlak, maar het lijkt ons beter om dit te integreren in Isah. Graag laat ik me tijdens de workshop informeren over de functionaliteit & mogelijkheden op dit vlak.”

  De workshop heeft een interactief karakter en is praktisch van aard. Dat werkt volgens Groenewoud heel verhelderend. “Ondanks dat ik al aardig wat jaren met Isah werk, heb ik veel nieuwe dingen geleerd vandaag. Het werken met de Outlook Add-in is een stuk eenvoudiger dan ik had verwacht, dus dat is fijn! Ten aanzien van Eigen Tabbladen is het goed om direct te kunnen oefenen en zelf de mogelijkheden te ervaren. Hier gaan we in de toekomst zeker ook mee aan de slag.”

  Ook Izak Dekker, Coördinator Technical Support van De Jong DUKE kijkt tevreden terug op de dag. “Het lesprogramma zit gestructureerd in elkaar en het tempo van de workshop is goed. Wij hebben de meeste Usability-modules al afgenomen, maar ik vind het toch prettig om op deze manier verder met de functionaliteit bekend te raken. Voor ons bieden met name de modules Eigen Tabbladen en Velden veel voordelen, aangezien we hiermee zo dicht mogelijk bij de standaard blijven.”

   

  Isah Tabbladen

  afbleeding-avatar
  Debbie Veeke
  Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
  Ontvang de laatste ISAH updates