Support consultant Frank van Baren de kilometervreter

  afbleeding-avatar
  Debbie Veeke | 25-05-2018 | 2 min

  Frank van Baren werkt nu ongeveer een jaar bij Isah op de afdeling Product Support. Hij is vooral gespecialiseerd in de nieuwe Isah Finance module. Een mooie aanleiding voor een nadere kennismaking met Frank.

  Frank de kilometervreter

  Frank woont in Klundert en doet in zijn vrije tijd veel aan voetbal en hardlopen. Hij omschrijft zichzelf als een spelverdeler met loopvermogen. Een echte kilometervreter dus. En hoewel werkzaam in Tilburg is Frank een fan van die andere Brabantse club uit Eindhoven. Luc Nilis was destijds zijn grote voorbeeld. Maar natuurlijk kan Andres Iniesta ook zijn goedkeuring wegdragen.

  Dat kilometervreten heeft hem destijds ook bij Isah gebracht. Frank was jarenlang werkzaam bij een detacheringsbureau als finance-professional. Erg goed voor de ervaring en voor de kilometers. Toen hij naar een klus in Amstelveen werd gestuurd, wat per dag 4 uur reistijd vergde, had Frank genoeg vangrail gezien op de snelweg en besloot een vaste baan te zoeken dichter bij huis.

  Ontwikkeling Isah Finance

  Frank kende Isah al van een vorige detachering klus. De overstap van detachering als finance-professional naar Isah Product Support was erg aantrekkelijk voor Frank vanwege de mogelijkheid om te helpen bij de ontwikkeling van de gloednieuwe Isah Finance applicatie. Frank is natuurlijk thuis in alle onderdelen van het Isah ERP-systeem maar is vooral gespecialiseerd in de Finance module. Frank zat als bèta tester op de eerste rij bij de ontwikkeling van Isah Finance. En als zodanig dicht bij de bron. De ontwikkel collega’s zitten slechts een paar deuren verder.

  Frank vertelt: “ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd en daarna bewust voor detachering gekozen om veel verschillende werkervaringen op te doen. Ik hou van rekenen en cijfers. Ik was er vroeger al goed in en dan vind je het natuurlijk ook sneller leuk. Ik koos dus altijd vakken met zo veel mogelijk rekenen zoals wiskunde en economie. Geld speelt een belangrijke rol in de wereld en dus ook de administratie daarvan is belangrijk.”

  Als support consultant moet je van puzzelen houden

  Frank legt uit: “Ik ben gek op cijfers en puzzelen zoals de Sudoku. Het leuke aan mijn werk is dat elke support vraag ook weer een puzzel is. Soms makkelijk maar soms ook heel moeilijk. Je kunt er altijd weer wat van leren waardoor je leercurve snel stijgt. De communicatie met klanten is afwisselend. Ik doe veel verschillende dingen zowel zelfstandig als in teamverband. Isah werkt natuurlijk zelf ook met de Finance module waardoor ik 1 klant altijd persoonlijk kan spreken.”

  En zo legt Frank ook bij Isah vele kilometers af. Niet in de auto maar nu op de digitale snelweg! En met elke kilometer die hij daar aflegt helpt hij mee om de Isah-software continu te verbeteren.

  afbleeding-avatar
  Debbie Veeke
  Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
  Ontvang de laatste ISAH updates