“Isah is een perfect leerbedrijf voor pro-actieve studenten”

    afbleeding-avatar
    Debbie Veeke | 23-06-2017 | 2 min

    De Tilburgse Milan Eggen (19) liep de afgelopen vijf maanden stage op de afdeling Business Consultancy van Isah. Vandaag rondde hij zijn stageperiode af met een presentatie voor het gehele consultancyteam. “Het is erg leuk om op deze manier mijn stage af te kunnen sluiten. Ik heb een super leerzame tijd gehad bij Isah. De sfeer die binnen het bedrijf hangt is heel prettig; lekker informeel. Je kunt met iedereen een praatje maken of binnenlopen om even te sparren. Wat dat betreft kan ik Isah als stagebedrijf écht aanraden!”

    Mix van educatie & design

    Na de HAVO koos Milan ervoor om twee studies te volgen aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Naast ICT & Media Design volgt hij ook de studierichting ICT & Education. “Beide vakgebieden spreken mij aan. Daarom was het des te leuker om een stageopdracht te mogen doen, die zowel educatie- als designaspecten in zich heeft.”Voordat Milan binnenkwam, kende hij Isah nog niet. Via via kwam hij in contact met directeur Paul van Abeelen. Die heeft er voor gezorgd dat Milan binnen de afdeling Business Consultancy aan de slag kon. “Ik heb mij de afgelopen maanden verdiept in de mogelijkheden van e-learning voor Isah-gebruikers. Op basis van mijn kennis over design en educatiemodellen heb ik een pilotomgeving gebouwd. Hierdoor heb ik ervaring op kunnen doen met Javascript. Ook heb ik regelmatig met collega’s kunnen klankborden over hoe een e-learning omgeving het beste kan worden vormgegeven. Op basis van mijn uitwerking en mijn bevindingen heb ik Isah aanbevelingen gedaan over de inzet van e-learning, zodat zij hier in de toekomst verdere stappen mee kunnen maken.”

    Volwaardige collega

    Milan blikt tevreden terug op zijn tijd bij Isah. “Wat vooral heel leuk is aan stage lopen bij Isah, is dat je hier niet als stagiair behandeld wordt. Iedereen zag me als volwaardige collega, en dat voelt heel fijn. Natuurlijk wordt er van je verwacht dat je hard werkt. En ook dat je een pro-actieve instelling hebt en zelf invulling geeft aan je stageopdracht. Maar wanneer je actief vraagt om hulp, advies of extra uitleg dan kan dat allemaal bij Isah. Iedereen staat voor je klaar. Daardoor heb ik het maximale uit mijn stage kunnen halen en ben ik heel trots op wat ik hier allemaal geleerd heb!”

    afbleeding-avatar
    Debbie Veeke
    Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
    Ontvang de laatste ISAH updates