Dylan: "Ik ga dagelijks de uitdaging aan om de puzzel perfect te krijgen"

  afbleeding-avatar
  Debbie Veeke | 27-11-2019 | 3 min

  In lijn met de groei van het aantal Isah-klanten is ook de afdeling Sales Support van Isah het afgelopen jaar gegroeid. Sinds januari is Dylan Rombouts namelijk aan het team toegevoegd. Hij houdt zich dagelijks bezig met het inplannen van Isah Consultants bij klanten. Een uitdagende puzzel, zo blijkt uit zijn verhaal. “Want het gaat goed met Isah dus er is veel vraag”, aldus Dylan. Tijdens een interview vertelt hij wat de rol ‘Projectbureau’ binnen de afdeling Sales Support precies inhoudt en wat zijn persoonlijke ambitie is binnen het bedrijf.

  Organisatie-skills

  Toen Dylan begin dit jaar in dienst trad bij Isah, was dat aanvankelijk voor een tijdelijke periode. “Na mijn afstuderen ben ik een half jaar gaan reizen en mijn idee was om in september met een andere opleiding te starten. Om de tussenliggende periode te overbruggen, zocht ik een functie waar ik mijn organisatie-skills in kwijt kon. Isah zocht op dat moment vervanging vanwege het zwangerschapsverlof van een collega. Het plan was dat ik tijdelijk het team zou versterken en daarna verder ging studeren. Het beviel van twee kanten echter zo goed en er was behoefte aan extra capaciteit op Projectbureau; vandaar dat we besloten dat ik zou blijven.”

  Na het afronden van zijn VWO begon Dylan in 2013 aan de opleiding Sportkunde. Tijdens zijn stages deed hij veel organisatorische ervaring op. Voor een bedrijf dat outdoor-activiteiten organiseerde maakte hij bijvoorbeeld de planning voor zo’n 60 instructeurs. En tijdens zijn afstuderen hield hij zich bezig met logistieke vraagstukken en was hij verantwoordelijk voor de planning en inzet van personeel. “Ik had al snel door dat de sportwereld niet helemaal mijn ding was, maar het planningsaspect in mijn werkzaamheden vond ik wel super interessant. Ik houd er van om ogenschijnlijk ingewikkelde planningsvraagstukken op een zo goed mogelijke manier voor iedereen op te lossen. De baan bij Isah past daarom perfect bij mij!”

  De balans bewaren

  Op dit moment is Dylan samen met een andere collega verantwoordelijk voor de planning van alle Isah-Consultants bij klanten. “Vanwege de groei van Isah krijgen we steeds meer Consultants in dienst, dus het plan-werk wordt steeds omvangrijker. We vinden het belangrijk om een goede balans te bewaren tussen de implementatie van Isah bij nieuwe klanten en het uitvoeren van kleine en grote projecten bij bestaande klanten. Daar zijn we erg scherp op. Bovendien zijn we alert op het feit dat er voldoende ruimte is om in te spelen op de wensen van klanten om gebruik te maken van onze nieuwe producten en deze bij hen te implementeren.”

  Vragen van klanten komen meestal via de Business Consultants bij Dylan terecht. En met de Projectmanagers heeft hij contact over trajecten bij nieuwe klanten. “Ik moet met veel verschillende collega’s schakelen. Dat maakt het leuk! Het is een echte spin-in-het-web-functie. Soms moet ik schuiven in agenda’s omdat een collega ziek is of omdat er aan de klantzijde de voorkeur is voor een andere planning. Elke dag ben ik dus aan het werk om de balans te bewaren en de puzzel perfect te krijgen.”

  Je eigen kijk wordt gewaardeerd

  Werken bij Isah past gelukkig beter bij Dylan dan werken in de sportwereld, waar hij vandaan komt. “Er is een gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf,” aldus Dylan. “En ik heb leuke collega’s; dat vind ik sowieso belangrijk, want je zit een groot deel van je dag met elkaar op kantoor. Het werk zelf is bovendien heel divers; er zijn bij Isah allerlei mogelijkheden om je te ontwikkelen. En je eigen kijk op dingen wordt gewaardeerd. Ook al werk ik er nog maar kort, ik merk écht dat het management open staat voor mijn ideeën en dat er geluisterd wordt naar hoe ik tegen dingen aankijk. Dat vind ik super fijn!”

  De komende jaren wil Dylan het planningsproces binnen Projectbureau verder professionaliseren. “Ik vind het belangrijk dat wij gestructureerd werken en goed overzicht hebben. Dat is er uiteraard al, maar ik zou het graag naar een hoger niveau tillen. Hoe beter wij dingen inzichtelijk hebben, hoe duidelijker we met onze klanten kunnen communiceren. Daarnaast probeer ik vanuit mijn rol de Business Consultants te stimuleren om continu met hun klanten in gesprek te blijven over de wensen en behoeften die klanten hebben. Goed kunnen plannen begint namelijk bij het hebben van een helder beeld van de verwachtte vraag voor de komende periode. Wanneer klanten hun roadmap en wensen tijdig met ons delen, kunnen wij daar beter op inspelen. Door regelmatig te sparren over dit soort thema’s, wil ik bijdragen aan een hoge klanttevredenheid. Samen met mijn collega’s zet ik me daar graag voor in!”

  New call-to-action

  afbleeding-avatar
  Debbie Veeke
  Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
  Ontvang de laatste ISAH updates