Bart kijkt terug op een leerzame en leuke stagetijd bij Isah!

    afbleeding-avatar
    Debbie Veeke | 22-09-2022 | 3 min

    Vanaf 31 januari dit jaar liep Bart Broers 20 weken stage op de afdeling Business Consultancy van Isah. Hij deed een opdracht rondom klantbediening en rondde die met een prachtige 8,5 af. Het is dat Bart nog een jaartje verder moet studeren, anders zou hij zo bij Isah in dienst willen! We horen dan ook graag meer over zijn stage-ervaring bij Isah.

    Op zoek naar een stagebedrijf

    Bart vertelt: “Ik studeer Bedrijfskunde aan de Avans in Breda. Door het corona-virus had ik vertraging opgelopen met mijn studie. De meeste bedrijven hadden hun prioriteiten logischerwijs ergens anders liggen dan bij het begeleiden van studenten. Ik was daarom tijdens mij studie een jaartje gaan werken, om de tijd te overbruggen. Ondertussen zocht ik druk verder naar een stageplaats. Eind 2020 kwam ik via mijn oom in contact met Paul van Abeelen; de oprichter en toenmalige CEO van Isah. Hij gaf aan dat Isah altijd ruimte heeft voor stagiairs en hier ook in Corona-tijd volop aandacht voor had. Binnen no-time kon ik op gesprek komen! Toen ik hoorde wat voor stage-opdracht Isah voor mij in gedachten had, werd ik erg enthousiast; dit sloot perfect aan bij mijn wensen!”

    Isah bood een uitdagende stageopdracht

    “De opleiding Bedrijfskunde is heel breed,” aldus Bart. “je kunt hier zowel qua werk later als qua stages alle kanten mee op. Denk aan Marketing, het verbeteren van (interne) processen, of juist de analyse-kant. Persoonlijk vind ik dat analytische erg interessant. Bovendien was de opdracht bij Isah erg uitdagend, omdat er een bepaalde mate van complexiteit in zat waar ik van hou. Directie en management hadden al bepaalde ideeën over hoe klanten het beste bedient zouden kunnen worden. Daarnaast moest ik input ophalen bij de Business Consultants, welke eerste aanspreekpunt zijn voor de klanten. En niet te vergeten moest ik ook het klantperspectief in gedachten houden. Al die perspectieven heb ik meegenomen en ik heb me verder vooral verdiept in de achterliggende data.”

    Isah staat open voor stagairs

    “Mijn eerste stagedag verliep wat anders dan gehoopt. Mijn stagebegeleider vanuit Isah zat vanwege Corona-thuis. En doordat de meeste collega’s van Isah in Corona-tijd sowieso vanuit huis werkten, ontmoette ik slechts 10 collega’s op kantoor. Gelukkig had ik meteen een goede klik met de mensen met wie ik op een kamer zat. Zowel met de vaste collega’s als met de andere vier stagiairs die gelijktijdig bij Isah stage liepen.

    Een van mijn wensen was om tijdens mijn stageperiode te ontdekken hoe het bedrijfsleven er aan toe gaat en wat voor bedrijf bij mij zou passen. Al snel merkte ik dat Isah echt het type bedrijf is waar ik me thuis voel. De eerste vrijdagmiddag borrel ging ik pas om 19:00 uur naar huis! Dat geeft wel aan dat ik me meteen op mijn plek voelde!” lacht Bart.

    “De cultuur en de manier waarop mensen met elkaar omgaan bij Isah is gewoon heel prettig. Ik werd als stagiair niet anders behandeld dan de vaste medewerkers. Ik mocht mee naar alle uitjes die er waren en kon bij iedereen terecht als ik vragen had. Isah staat echt heel erg open voor stagiairs. Ze zijn ook bereid om tijd te investeren, stagiairs iets mee te geven en hen echt te laten leren en groeien gedurende hun opdracht. Wat dat betreft kan ik Isah echt aanbevelen als werkgever. Als ik niet nog een jaar zou moeten studeren, zou ik zo solliciteren voor de rol van Trainee die Isah op dit moment heeft uit staan!”

    Ondanks dat Bart ondertussen weer met zijn studie is begonnen, voelt hij zich nog altijd verbonden met Isah. Tijdens de Tilburg Ten Miles, welke zondag 25 september plaatsvindt, zal hij dan ook als één van de 26 Isah lopers deelnemen. Een mooie gelegenheid om de Isah collega’s weer eens te spreken!

     

    New call-to-action

    afbleeding-avatar
    Debbie Veeke
    Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
    Ontvang de laatste ISAH updates