Inspiratie van de nummer 1 – Goudsmit Magnetics Group

  afbleeding-avatar
  Laurens Kuipers | 23-08-2016 | 1 min

  Hebt u aandacht voor de ontwikkelingen op het gebied van IT? Denkt u na over hoe uw bedrijf inspeelt op de ontwikkelingen in de smart industry? Goudsmit Magnetics Group in Waalre laat zien dat het ontwikkelen van een visie op IT-gebied binnen een onderneming loont. Door te blijven investeren in automatisering krijgt men de sleutel in handen om als bedrijf succesvol te zijn en ook te blijven.

  Goudsmit is een van de meest vooraanstaande magneetproducenten ter wereld. De in Nederland ontwikkelde magneetsystemen vinden wereldwijd hun weg in diverse takken van industrie, de food sector en de automotive. Jarenlange kennis en moderne engineering, resulteren in functionele maatwerkoplossingen.

  Goudsmit is er samen met Isah in geslaagd een optimaal functionerende engineeringsomgeving te creëren door een volledige integratie van de CAD omgeving met de business software van Isah. Doordat niet langer data handmatig wordt ingevoerd, is de kans op fouten tot een absoluut minimum beperkt en kunnen werknemers efficiënter worden ingezet. Deze oplossing heeft inmiddels meer dan 2 FTE’s bespaard. Kortom: een investering die kostenverlagend werkt en daarmee direct resulteert in een beter bedrijfsresultaat.

  Belangrijk is echter niet te lang stil te staan bij zulke successen want de technologische ontwikkelingen staan eveneens niet stil. Daarom is het belangrijk voor bedrijven om continue de focus op automatisering te houden en ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry op de voet te volgen. Een volgende stap die Goudsmit zet is het realiseren van koppelingen met de datasystemen van klanten en leveranciers. Daarmee krijgt het al in een vroeg stadium inzage in projecten, kan men bijsturen en zal de uiteindelijke doorlooptijd van projecten afnemen. Dergelijke aanpak past ook binnen de filosofie van Isah en het is derhalve niet vreemd dat Isah de aangewezen partner is voor Goudsmit om dergelijk traject mede vorm te geven.

   New Call-to-action

  afbleeding-avatar
  Laurens Kuipers
  Met zijn jarenlange ervaring in de maakindustrie is Laurens een bewezen partner die zijn rol als Business Consultant zowel vanuit een theoretische als praktische invalshoek benadert. Met zijn kennis ondersteunt hij bedrijven om zowel de operationele als strategische doelstellingen met behulp van Isah oplossingen te realiseren. De gezamenlijke tevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel!
  Ontvang de laatste ISAH updates