Haal meer uit Isah 

Wanneer u gebruik maakt van Isah Business Software, is het belangrijk dat gebruikers de functionaliteit van Isah kennen en deze optimaal benutten. Om dat te bereiken, bieden wij alle gebruikers van Isah 4.7 of hoger* gratis cursussen aan. Tijdens een cursus krijgen gebruikers concrete handreikingen waarmee ze direct aan de slag kunnen in de praktijk.

Schrijf in door het formulier rechts in te vullen.

Let op: we adviseren nieuwe gebruikers om altijd eerst de basiscursus te volgen alvorens deel te nemen aan cursussen over specifieke onderwerpen.

 

Cursusrooster

Om meer inzicht te geven welk onderwerp wanneer op de agenda staat, vindt u ons cursusrooster online. Het rooster wordt minimaal eens per week ververst, zodat de beschikbaarheid op de diverse dagen zo actueel mogelijk is. In het formulier kunt u de dagen van uw voorkeur opgeven. Bekijk hier het cursusrooster.

 

Isah cursus

Beleid ten aanzien van afmelden

Wij ervaren met grote regelmaat dat cursisten zonder (gegronde) reden kort voor de cursusdatum afmelden of niet deelnemen. In verband met de grote vraag naar cursussen is dit niet bevorderlijk voor de wachttijd van andere cursisten. Daarom hanteren wij onderstaand beleid ten aanzien van afmelden:

  • Een afmelding of verplaatsing van een cursus dient uiterlijk 5 werkdagen voor de geplande datum doorgegeven te worden aan onze afdeling Sales Support.
  • Indien er geen afmelding of verplaatsing bij Isah bekend is, zijn wij genoodzaakt de standaardprijs voor onze cursussen (á €400,– excl. BTW) in rekening te brengen.