nieuw_coronavirus_in_china

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdelijk geen cursussen op locatie

In verband met het coronavirus en op advies van de overheid heeft ook Isah besloten om een aantal extra noodzakelijke maatregelen te treffen.

Alle gratis cursussen op locatie worden geannuleerd en u kunt zich momenteel niet inschrijven voor nieuwe cursussen. Nadat we duidelijkheid over de situatie hebben verkregen van de overheid en deze situatie weer cursussen op locatie toelaat zullen wij u hier over informeren. Vervolgens kunt u zich weer via de geëigende vertrouwde weg inschrijven. Hieronder leest u hoe u digitaal kennis kunt opdoen van de Isah-software.

 

Online cursussen

Voor een aantal populaire cursussen hebben wij een online variant ontwikkeld. Deze cursussen vinden plaats via een webinar tool. Om voldoende mogelijkheid tot interactie te bieden, werken wij met een maximum aantal deelnemers.

Lees meer over de online cursussen en meld u aan.

 

E-learning Isah basis

Graag attenderen wij u daarnaast op het feit dat Isah recent een E-learning module 'Isah basis' ontwikkeld heeft. Wij zijn er van overtuigd dat de E-learning module 'Isah basis' alvast een goede eerste stap is om kennis te maken met de Isah basis-functionaliteit.Uiteraard hopen we u op een later moment alsnog te mogen begroeten bij een van onze cursussen op ons kantoor in Tilburg!

Lees meer over E-learning Isah basis en meld u aan.