Flinke efficiëntie slag voor Mafo door geïntegreerde logistieke en financiële data

  afbleeding-avatar
  Lieke van Laarhoven | 21-02-2022 | 1 min

  Mafo is de specialist in ontwerpen en produceren van deuren, luiken en hangaardeuren voor marineschepen en industriële reinigingssystemen voor met name de voedsel- en de metaalbewerkende industrie. In 2011 startte Mafo de samenwerking met Komexo voor het optimaal gebruik van de ERP software van Isah. Toen Erwin Bevers, o.a. verantwoordelijk voor de afdelingen boekhouding, inkoop en werkvoorbereiding, hoorde dat Isah een geïntegreerde financiële oplossing had ontwikkeld, was hij meteen enthousiast: “Eén database, één pakket, één aanspreekpunt was voor ons het grootste voordeel van een geïntegreerde financiële oplossing”.

  Geen gedoe meer met exports

  Mafo is Isah Finance gebruiker van het eerste uur. Bevers: “In 2018 zijn we samen met Komexo de implementatie gestart en in 2019 stond ons eerste boekjaar in Isah Finance. Daarvoor werkte we met Multivers als financieel pakket. Ik vond het altijd een heel gedoe om te werken met exports, updates bij twee bedrijven en verschillende support afdelingen. Met Isah Finance merken we een flinke efficiëntie slag, doordat onze logistieke en financiële data altijd aansluiten en we werken met realtime cijfers. Ook onze accountants waren, na het zien van een demo, erg enthousiast over de mogelijkheden die Isah Finance biedt en dus positief over de overstap.”

  Mafo wil met behulp van Isah Finance financieel volwassener worden

  Jolanda Toeters, medewerker financiële administratie, en Franciska Hilberink, controller, werken dagelijks met Isah Finance. Toeters: “Je kunt heel veel zelf regelen in Isah Finance. In je grootboek kun je bijvoorbeeld zelf bepalen welke kolommen je wilt zien.” Hilberink: “We willen financieel nog wat volwassener worden en in de toekomst meer functionaliteiten benutten. Denk aan het automatisch verwerken van digitale inkoopfacturen, het werken met vreemde valuta en automatische wisselkoersen en het maandelijks herwaarderen van de balans. Deze functionaliteiten worden nu nog niet gebruikt maar kunnen efficiëntie bieden voor Mafo.”

  Ook wil Bevers graag terug naar het rapporteren van maandcijfers zodat de organisatie makkelijker bij te sturen is: “Verslaglegging met behulp van PowerBI zou daar zeker bij helpen en is onderdeel van onze toekomstplannen”.

  afbleeding-avatar
  Lieke van Laarhoven
  Klanten inspireren, enthousiasmeren en overtuigen, dat is waar Lieke haar marketinghart sneller van gaat kloppen. Ze houdt zich bezig met het creëren van relevante content, gericht aan de juiste doelgroep en op het juiste moment. Met strategisch onderbouwde en creatieve marketing verbindt zij klanten met Isah en Isah met haar klanten.
  Ontvang de laatste ISAH updates