Flier Systems: Grow your future met Isah Finance

  afbleeding-avatar
  Debbie Veeke | 27-06-2018 | 2 min

  Sinds 1931 is Flier Systems gespecialiseerd in de mechanisatie en automatisering van bedrijfsprocessen in veredelingsbedrijven, plantenkwekerijen en productiebedrijven binnen groente- en sierteelt. Flier is continu op zoek naar slimmere, modulaire maatwerkoplossingen en betere resultaten voor de klanten.

  Sinds 2001 is Flier Systems klant bij Isah. Voor de financiële administratie werd gebruik gemaakt van AccountView. Volgens de ICT Manager van Flier, Jan Verheul, heeft Flier een niet al te ingewikkelde administratie. En Jan Verheul spreekt uit ervaring aangezien hij in het verleden zelf een financieel softwarepakket heeft gemaakt.

  Waarom de overstap naar Isah Finance?

  Jan Verheul legt uit: “De administratie is redelijk overzichtelijk. Maar elke dag de journaalposten doorboeken is toch niet ideaal. En als er een grote boeking in de productie is tijdens de dag en je wilt opnieuw een rapportage maken moet het nog een keer gebeuren. Dit kan soms weleens 20-30 minuten duren waarin er niks met de computer gedaan kan worden. En het systeem wordt alleen maar trager gedurende het jaar.

  Alles loopt bij ons via Isah logistiek en dit is verbonden met het Kardex-systeem. Hierdoor zijn de journaalposten dus niet zo ingewikkeld. Met de grote leveranciers hebben we een Edifact-verbinding. Wat dan nog overblijft is het verwerken van de bankafschriften, de betalingen en memoriaalposten.

  Natuurlijk hebben wij ons zelf afgevraagd of wij wel de eerste versie willen hebben. Je weet immers dat deze versie niet volmaakt zal zijn. Door mijn achtergrond heb ik echter ook naar de techniek achter Isah Finance gekeken. De door Isah gekozen architectuur geeft vandaag de dag al enorme mogelijkheden en is toekomst gericht."

  Welke voordelen ervaart Flier na de implementatie van de Finance module?

  Verheul vertelt verder: “Er is nu een directe koppeling met de ERP-software. Alles zit in dezelfde SQL-database. Hierdoor is er geen handmatige interface meer. De aansluiting met de financiële administratie klopt dus altijd want er kunnen geen verschillen meer ontstaan. Het afletteren gaat hierdoor ook beter. Kortom er is altijd real-time inzicht in de financiële situatie van het bedrijf. Daarnaast zijn de updates van ERP en Finance nu natuurlijk op hetzelfde moment.”

  Heeft Flier nog tips voor andere Isah klanten?

  Verheul is blij dat de stap gemaakt is. “De overstap van AccountView zorgt voor een realtime integratie en een betere performance. Het is een modern pakket waarin de nieuwste technologie gebruikt is en het werkt heel prettig.”

   Sessie In Control met Isah

  afbleeding-avatar
  Debbie Veeke
  Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
  Ontvang de laatste ISAH updates