Canadese klant Eztia succesvol met Isah voor Hudson Bay

  afbleeding-avatar
  Peter van Harten | 13-01-2017 | 1 min
  Eind 2016 is onze Canadese klant Eztia Furnishings live gegaan met de hulp van onze lokale partner GWA Business Solutions. Eztia, gevestigd vlak bij de internationale luchthaven van Toronto, vervaardigt meubels en headboards voor met name de retail branche en levert haar producten o.a. aan Canadese warenhuizen zoals Hudson Bay. Hudson Bay start in 2017 ook in Nederland in diverse oud-locaties van V&D. Daarnaast levert Eztia ook complete projecten voor hotels en mocht zij ook alle bankjes en sofa’s leveren voor de Pan Am Games vorige zomer in Toronto.
   
  Voor Eztia was de invoering van Isah een belangrijke stap om verdere groei van het bedrijf mogelijk te maken. Van oudsher was Eztia gericht op de handel en import van meubilair en ze heeft de keuze gemaakt om daarnaast op klantvraag producten te produceren. Deze nieuwe tak van sport is zeer succesvol en groeit sterk. “De inzet van Isah helpt Eztia om de doorlooptijd te verkorten, maar ook de leverbetrouwbaarheid fors te verhogen. Daarbij wordt ook gewerkt met een Product Configurator (PCF) waardoor wij razendsnel orders kunnen verwerken en direct kunnen doorzetten van verkoop naar werkvoorbereiding en planning. Tevens wordt daarmee een aanzienlijke besparing gerealiseerd in het verkoopproces”, aldus Al-Karim Chatur- Ceo van Eztia Furnishing. “Wanneer je zaken doet met een keten als Bay is het op tijd leveren en de belofte van de klant waarmaken, key. Met Isah hebben we daar nu een ijzersterk instrument in handen”.
   
  Wilt u weten wat de inzet van een Product Configurator voor uw bedrijf kan betekenen? Lees er meer over of neem contact op met uw Business Consultant.
   
  Isah ERP Brochure
  afbleeding-avatar
  Peter van Harten
  Partner Manager
  Ontvang de laatste ISAH updates